Për shumë njerëz, uji nuk është i frikshëm, kjo sepse është një nga substancat më të sigurta që mund të vendosni në trupin tuaj. Por ndonjëherë, uji mund të veprojë në mënyra që ju bëjnë të mos dëshironi të prekni më kurrë një gotë me ujë. Nga konsumimi në mënyrë rrënqethëse i blloqeve masive të betonit, tek të shkëlqyerit në errësirë, e ​​deri te thyerja e ligjeve të fizikës. Është koha për parë disa nga fenomenet më të çuditshme dhe më të rrezikshme ujore në botë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here