Gjetja e celularit kur është në heshtje është padyshim një nga gjërat më të bezdisshme që mund t’ju ndodhë.

Por ndodh, dhe në fakt ka raste kur mund të mos e dini nëse e keni lënë diku në shtëpi apo në makinë.

Megjithatë, ekziston një mënyrë për ta gjetur atë dhe shumë lehtë. Çfarëdo pajisje që keni.

Së pari, nëse keni një pajisje Android, atëherë mund të përdorni Google Device Manager. 

Çfarë duhet të bëni?

Ju mund të përdorni një kompjuter desktop, laptop ose tablet, duke dërguar një sinjal të caktuar në celular. Përmes një procesi, ai anashkalon modalitetin e heshtur dhe celulari fillon të bjerë normalisht.

Më konkretisht, ju lidheni me llogarinë tuaj Gmail nga android.com/devicemanager dhe zgjidhni veprimin e dëshiruar (Ring). Në fakt, ju e vendosni atë në volumin më të lartë të rrahjeve për t’u siguruar që të dëgjoni zërin, dhe në këtë mënyre gjeni pajisjen tuaj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here