Më shumë se gjysma e qyteteve më me diell në Evropë janë spanjolle, sipas një raporti të publikuar nga Holidu me të dhëna nga World Weather Online.

Destinacioni më i mirë për të kapur rrezet e ditës është Alicante, i cili merr mesatarisht 349 orë diell në muaj.

Qyteti italian i Catania, në Siçili, pason në vendin e dytë me 347 orë dhe Murcia e Spanjës renditet e treta me 346 orë.

Dielli është gjithashtu mjaft i garantuar në qytetin francez të Nicës, në Detin Mesdhe, si dhe në dy qytetet italiane, Messina (345) dhe Palermo (340).

Vendndodhje të tjera të njohura turistike për t’u futur në 10 qytetet më të përmbledhura janë: Malaga, Valencia, Las Palmas dhe Granada.

2.Palermo Itali

3.Granada Spanjë

4.Las Palmas Spanjë

javascript:'<html><body></body></html>’

5.Valencia Spanjë

6.Nice Francë

7.Messina Italiabout:blank

8.Malaga Spanjë

9.Murcia Spanjë

10.Catania Itali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here