Shume shtete në botë shpenzojnë miliarda dollarë për të patur një ushtri sa më të fortë dhe moderne.

Dhe një pjesë të rëndësishme në politikat ushtarake zënë edhe makinat e fuqishme.

Në fotogalerinë e mëposhtme mund të shihni 10 makinat më të fuqishme ushtarake, që pa frikë mund të quhen edhe 10 “bishat” ushtarake.

Fennek

Volkswagen Schwimmwagen

Marauder

Përbindëshi i detit Kaspik

Cougar 6×6

Volvo TP21

BvS 10 ‘Viking’

Humvee

Willys Jeep

Paramount Marauder

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here