Në vitin 2013, mallrat e f als ifik uara në mbarë botën përbënin 461 miliardë dollarë. Nike është marka më e fal sif ikuar globalisht dhe Ray-Ban, Rolex, Supreme dhe Louis Vuitton janë markat më të kopjuara në mbarë botën. Dhe, ndërsa disa kopje duken pothuajse identike me origjinalet, ka dallime të vogla për të cilat duhet të dini.

Atletet Nike kanë një strukturë që prodhuesit e fal sif iku ar nuk mund ta imitojnë. Kjo për arsye se materialet e tyre janë të ndryshme dhe po ashtu edhe pajisjet e tyre. Kështu, në këpucët autentike Nike do të vini re një fortësi në lëkurë që do të mungojë tek ato të fal sif ikuara, shkruan Bright Side.

Do t’ju duhet gjithashtu të ekzaminoni simetrinë e atleteve. Nëse diçka duket asimetrike, atëherë mund të jetë një produkt i fal sifi kuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here