Duke qenë se është vërtetuar se zgjidhja e enigmave është një mënyrë e mirë për të trajnuar trurin, nuk humbisni asgjë nëse përpiqeni ta zgjidhni këtë detyrë.

Gjegjësisht, është e nevojshme të konkludohet se cili numër është nën makinë.

16, 06, 68, 88 është një sekuencë numrash, e ndjekur nga një makinë dhe e ndjekur nga numri 98.

Kjo enigmë ka kohë që po përhapet në internet dhe shpesh është në provimin pranues në Hong Kong për nxënësit e klasës së parë, shkruan revista Mental Floss.

Kjo është arsyeja pse, me sa duket, nuk duhet të jetë aq e vështirë për të gjetur një zgjidhje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here