Harta që ju paraqesim më poshtë i përket periudhës mesjetare dhe paraqet Shqipërinë e cila shihet qartë që është më e madhe se Greqia dhe Serbia.
Sipas përshkrimeve, kjo hartë vie nga arkiva e shërbimit nazist gjerman.

Harta në tërësi paraqet territorin e ballkanit përgjatë viteve 1350-1440. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here