Kur lindi Pablo Escobar, familja e tij u transferua në Envigado, Kolumbi, nëna e tij ishte një mësuese shkolle dhe babai i tij, një fermer. Mund të supozohej se ai do të rritej në një person që do të krijonte një jetë të mirë për veten e tij. Por njerëzit ndonjëherë bëhen produkte të mjedisit të tyre. Escobar nuk bënte përjashtim. Jeta e krimit e Pablos filloi shumë kohë përpara se të përfundonte në burg. Kur Escobar ishte adoleshent në shkollën e mesme, ai siguronte jetesën duke bërë aktivitete të shumta të dyshimta që filluan me diploma false të shkollës së mesme. Escobar vazhdoi me shitjen e biletave të rreme të lotarisë, shitjen e gurëve të varreve të vjedhur, duke kontrabanduar pajisje stereo, vjedhjen e makinave dhe krime të tjera të vogla. Ai u arrestua në vitin 1974 për vjedhjen e një makine dhe ishte vepra e tij e parë që rezultoi në një arrestim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here