Instinkti prindëror është një nga instinktet bazë të të gjitha qenieve të gjalla, i cili ndonjëherë hyn në lojë në situata shumë të pazakonta dhe befasuese. Rasti që do t’ju tregojmë ka ndodhur në qytetin Anapa të Rusisë. Ky qytet njihet për plazhet dhe peizazhin e jashtëzakonshëm. Aty gjenden luginat e Sukkotit me pemët e dëllinjës dhe pistakut, rrëzë kodrave të kaukazeve, të mbuluara me pyje të përzier, si dhe pllajat e sheshta të ndërthurura me grykëderdhjet e detit. Shumë rusë do të donin të jetonin atje. Fatkeqësisht, kafshët endacake nuk ndihen më mirë në Napa ndryshe nga rajonet e tjera të vendit, veçanërisht pasi klima nuk është shumë e rehatshme gjatë stinës së ftohtë. Ishte gjatë një prej atyre ditëve të ftohta, që vullnetarët gjetën një familje të pazakontë, e cila ishte në prag të vdekjes nga uria. Megjithatë, një mace i mori këto foshnja nën mbrojtjen e saj, duke u siguruar atyre strehim dhe ushqim përpara se njerëzit ta bënin këtë gjë. Kjo histori mund të duket e trilluar në pamje të parë, por duke e dëgjuar nga dëshmitarët e vërtetë dhe duke parë fatin e foshnjave të braktisura, nuk mund të mos habitemi.


Fakte Interesante

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here