Zvicra mund të jetë një komb bankierësh, por kur bëhet fjalë për ruajtjen e parave të tyre, 71 për qind e zviceranëve preferojnë t’i mbajnë paratë e tyre, dhe ndonjëherë edhe të gjithë pasurinë e tyre, në shtëpi.

Kjo është gjetja e një studimi të ri të publikuar të martën nga faqja e krahasimit të konsumatorëve në Zvicër, Moneyland.

Sondazhi zbuloi se nga 25 opsione investimi, duke përfshirë llogaritë e kursimit, fondet e pensioneve dhe aksionet, mbajtja e parave të gatshme në shtëpinë e dikujt është në vendin e tretë për nga popullariteti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here