Profesor Jahja Drancolli, sot ka postuar në llogarinë e tij në FaceBook, një fotografi shumë të bukur të viti 1913, e shkrepur në qytetin e Pejës. Në plan të parë të fotografisë shihet xhamia e Puhocit dhe pas saj sahatkulla qe u rrezua në periudhen komuniste në Kosovë. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here