Në vitin 1905, Tesla paraqiti një patentë në SHBA të titulluar “Arti i Transmetimit të Energjisë Elektrike përmes Mediumit Natyror”, i cili do të përdorte jonosferën për grumbullimin e energjisë.
Ai ndërtoi një objekt kullë të njohur si stacioni eksperimental i Teslës në burimet e Kolorados, dhe kullën Wardenclyffe ose Kullën Tesla në bregun lindor që kërkonte të përfitonte nga fusha energjetike e tokës.

Ai hartoi këto fusha energjetike pas hulumtimit në funksionimin e brendshëm të Piramidave, dhe përpara se të zbulohej plotësisht Tesla e dinte se është e mundur që të kishte piramida në të gjithë Tokën. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here