Specat janë perfekte për pothuajse çdo gjë që mund të mendoni në kuzhinë. Kur i përgatisni, gjëja e parë që ndoshta bëni është t’i hidhni bishtat e tyre.

Dhe ky është një gabim i madh.

Në vend që t’i hidhni, vendosini në një qese dhe lërini në ngrirje.

Kur sezoni i verës dhe i specave përfundon, kjo nuk do të thotë se do të hiqni dorë nga shija e tyre. G

jatë muajve të ftohtë, shtoni bishtat në ushqim që po përgatisni.

Ato përdoren si erëz dhe mund t’i shtoni në supë apo çfarëdo gjë tjetër që përgatisni.

Më pas, sigurohuni që t’i hiqni bishtat pasi ushqimi të ketë marrë shijen e shijshme dhe aromatike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here