A e dini se, nëse largoheni nga Toka me anije kozmike në moshën 15 vjeçare, dhe udhëtoni me shpejtësi të dritës për 5 vjet në hapsirë, kur të ktheheni në tokë ju do të jeni 20 vjeçar.
Ndërsa të gjith miqtë tuaj që ishin 15 vjeç, kur ju u larguat do të jenë në moshën 65 vjeçare. Ky fenomen në fizikë është i njohur si “Time Dilation” ose “Zgjerimi i kohës”. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here