Imagjinoni sikur jeni duke ecur përgjatë bregut të një lumi, është një ditë e qetë ndërsa ujërat gurgullojnë në mënyrë paqësore dhe dielli i nxehtë rreh në qafën tuaj.
Pikërisht në atë moment vini re diçka të çuditshme në tokë.
Duket si një monedhë e zezë me një model të çuditshëm mbi të.
Ju përkuleni për një vështrim më të afërt. A është kjo vërtetë një monedhë? Duket si një vulë e lashtë me këtë simbol të gdhendur në të, ndoshta është nga ndonjë qytetërim i humbur prej kohësh.
Mund ta shisni dhe të bëheni i pasur.

Fakte Interesante

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here