Si një nga tre superfuqitë e botës, Rusia i kushton një vëmendje të vëçantë ushtrisë së saj duke e pajisur atë me të gjitha mjetet e nevojshme në rast konflikti. Ata janë shpesherë të parët në dizenjimin e armëve dhe automjeteve të reja ushtarake.
Nga teknologjia më e fundit e raketave, deri te nëndetëset e fshehta dhe sistemet e luftës elektronike, këto janë disa nga armët më të avancuara ruse.

/Fakte Interesante

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here