Pamje e Qellit tonë në 360 gradë. Qiellin dhe objektet mund ti shikoni në 7 lloje pamjesh, Gamma Ray, X-Ray, Dukshme, Hidrogjen a, Infra e Kuqe, Mikrovale, dhe Radio.

Përdorni butonat ne të djathtën e ekranit për të zmadhuar ose ndryshuar Spektrin.

Klikoni këtu:Chromoscope

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here