Më poshtë mund të i shihni tri fotografi interesante të një beteje epike në mes të shqiponjës dhe pulëvardhave.

Këto fotografi janë postuar në rrjetin social Instagram nga faqja joysafaribay, dhe nga vetë faqja janë përshkruar si një nga postimet më unike të postuara kohve të fundit.

Edhe pse e gjitha kishte ndodhur shumë shpejt, fotografi kishte arritur të kapte këto shkrepje mjaft interesante. /InforCulture.info

joysafarubay, Instagram

Kerditi për fotografi: David Canales

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here