Art në perfeksion. Art shumë afër realitetit.

Disa artistë kanë realizuar punë, të cilat duken tepër reale. Ata kanë vërtetuar se me talent mund të shndërrosh edhe gurin në diçka shumë delikate.

Ndonjëherë jeta bëhet shumë e vështirë dhe monotone, sa ndoshta mund të duam të japim dorëheqjen nga çdo gjë. Por dijeni se natyra nuk e lejon diçka të tillë!

Iluzionet e papritura gjithashtu mund të duken si një magji e pastër.

Edhe imazhi i thjeshtë i një qeni mund t’ju fusë në mendime.

Ia disa nga skulpturat më magjepsëse që keni parë ndonjëherë:

“Departure” nga George Lundeen

“Olympe”, frymëzuar nga Cara Delevingne, nga Aspencrow

“Serene” nga Dmitriy

 “Disillusion” nga Francesco Queirolo

“King Nyani” nga Gillie dhe Marc Schattner

“Gallos”, frymëzuar nga legjenda e Mbretit Arthur, nga Rubin Eynon

 “Boy” nga Ron Mueck

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here