Poeti dhe prifti françeskan e shkroi këtë letër për me u mbrojtë ndaj akuzave për shpërdorim të pronës së kishës:

1908-05-12_fishta-1
1908-05-12_fishta-2
1908-05-12_fishta-3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here