Maldivet kanë një plan interesant për sezonin turistik veror këtë vit.

Zyrtarët e këtij vendi kanë njoftuar planet për të ofruar vaksinime për turistët gjatë mbërritjes në një përpjekje për të joshur më shumë vizitorë.

Dr. Abdulla Mausoom, ministri i turizmit i vendit, ka konfirmuar se Maldivet po zhvillojnë një skemë “turizmi 3V”, e cila do të lejojë turistët të “Vizitojnë, Vaksinojnë dhe Pushime”.

Sipas Mausoom, vendi ka në plan të ofrojë dy doza të vaksinës për vizitorët, që do të thotë se ata që regjistrohen për të do të duhet të qëndrojnë në Maldive për disa javë.

Ai shpreson se programi do të ndihmojë në rritjen e turizmit në arkipelagun ishullor të Oqeanit Indian, i cili kishte një mesatare prej 1.7 milion vizitorësh në vit para pandemisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here