Në një video që është bërë virale këto ditë, një mace u mashtrua keq nga një zog. Klipi u shpërnda nga oficeri IFS Susanta Nanda në Twitter.

Oficeri i Shërbimit Pyjor Indian (IFS) Susanta Nanda ndau një video të enjten, 1 prill, që tregonte një mace duke luajtur me një zog të ‘ngordhur’. Por më pas së çfarë do të ndodh do t’ju lërë pa fjalë.

Citati “Mos gjyko një libër nga kopertina e tij” shkon me vend me këtë video gazmore.

Video e shpërndarë nga oficeri i IFS Susanta Nanda paraqiti një mace. Macja u pa të shtrihet në tokë dhe duke luajtur me një zog që dukej i ngordhur. Megjithatë, duket se kjo ishte thjesht një lojë e zogut, për të ikur nga macja.

Për habinë e maces, zogu nuk kishte ngordhur. Ndërsa macja u përpoq të luante me zogun ‘e ngordhur’, ai papritmas u ngrit dhe fluturoi larg nga kapja e maces.

Macja e varfër mbeti e ‘habitur’. E ndoqi zogun por nuk pati fat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here