“Këto fotografi të fuqishme janë një shembull i shkëlqyeshëm i asaj që shumica e njerëzve harrojnë çdo ditë. Shumica e njerëzve zgjohen me një mentalitet të viktimës duke menduar se jeta nuk është e drejtë. Kur në realitet ata nuk e kanë as idenë se si duket bota në të vërtetë nga jashtë.

Nëse po e lexoni këtë, konsiderojeni veten të bekuar pasi që ndoshta po e lexoni duke përdorur telefonin tuaj “smart” e të shtrenjtë . Ju ka shumë të ngjarë të jeni në shtëpi ose në punë me barkun plot, qasje në ujë të pastër dhe të gjitha lukset e tjera që ndoshta po harroni që janë luks dhe bekime aktuale.

Edhe kur jeta bëhet e vështirë, mos harroni se sa i bekuar jeni krahasuar me 790 milion njerëz që nuk kanë qasje në ujë të pastër dhe miliona njerëz që janë të pastrehë pa një vakt të ngrohtë për të ngrënë.”

earthpix /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here