A e keni vërejtur se secila pastë e dhëmbëve në paketimin e vet përmban një shenjë në formë të katrorit? Kjo shenjë flet shumë dhe do të duhej të jetë kyçe për zgjedhjen e pastës së dhëmbëve. Në pasta mund të vëreni katrorët me ngjyrë të zezë, ngjyrë kafe të mbyllur, e kuqe dhe e gjelbër,e të gjitha këto tregojnë praninë e kemikateve të dëmshme në prodhim.

Ja domethënia e tyre: Katrorët e errët: për prodhim përdoren ekskluzivisht substanca kimike Katrori i kuq: Prodhimi përmban rreth 70 për qind kemikate dhe 30 për qind prodhime natyrale Katrori i gjelbër: Prodhimi ekskluzivisht përbëhet nga prodhimet natyrale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here