Letër-Dokument i vitit 1945, akuza mbi Qamil Vlorën djalin e Ismail Bej Vlorës nga regjimi i at’hershëm komunist (Foto)

InforCulture sjellë dokumentin e akuzës ndaj djalit të Ismail Qemalit nga regjimi komunist në vitin 1945. /InforCulture.info

Në dokument thuhet se Qamil Vlora i biri i Ismail Qemalit ose Ismail Bej Vlorës akuzohet për armëmbajtje pa leje në kundërshtim me urdhëresën e Ministrisë së punëve të brendshme.

Në këtë dokument poashtu urdhërohet që Qamil Vlora të ‘rreshtohet’ – dërgohet në mbajtje për një afat të pacaktuar në burgun ‘’ORDIENR TË TIRANËS’’.

Më poshtë mund të shihni dokumentin e plotë të vitit 1945.

(Ky foto-dokument është marrë nga profili i Nebil Cika në Facebook) /InforCulture.info

InFor. Culture

Recent Posts

Antibiotiku më i fuqishëm natyral, lufton edhe sëmundjet më të rënda

Ne shpesh përdorim antibiotikë konvencionalë dhe harrojmë se mjetet shëruese natyrale gjithmonë funksionojnë më mirë.…

25 mins ago

28 Nëntor 1913:Prijësit fetarë, muslimanë e të krishterë duke kremtuar 1 vjetorin e pavarësisë(Foto)

Një fotografi e rrallë e cila është bërë virale kohëve të fundit e dëshmon qartazi…

15 hours ago

Realitete nga Lufta e Dytë Botërore: operacioni gjerman në Malësinë e Gjakovës

Mbajtja e Konferencës së Këshillit Nacionalçlirimtar të Kosovës në kullën e Sali Manit, në Bujani…

16 hours ago

“Unë qëllova i pari mbi Carin”. Letra e një pjesëmarrësi në vrasjen e Romanovëve

Ekzekutimi i Romanovëve, car Nikollës të Dytë dhe familjes së tij, edhe pas shumë e…

17 hours ago

Shenjat e zakonshme që tregojnë se keni nevojë për syze optike

Syzet mund t’i ndihmojnë njerëzit të shohin më mirë, por mund të mos e kuptoni…

17 hours ago

Pse nuk na kujtohet çfarë ka ndodhur para moshës 4 vjeçare?

Ky fenomen prek të gjithë njerëzit dhe njihet ndryshe dhe si amnezi fëmijërie. Ndërsa rritemi,…

19 hours ago