”Mos u bëj një njeri suksesi, bëhu një njeri vlerash.” 10 thënje nga emra të njohur

10 thënje nga emra të njohur botëror që flasin për arritjen drejt suksesit dhe mosdorëzimin drejt arritjes së synimeve jetësore. /InforCulture.info

  1. Suksesi nuk është përfundimtar, dështimi nuk është fatal, guximi për të vazhduar ka rëndësi.Winston Churchill
  2. Mos u bëj një njeri suksesi bëhu një njeri vlerash.Albert Einstein
  3. Kam zbuluar se sa më shumë punoj, aq më fat kam. – Thomas Jefferson
  4. Sukseset më të mëdha nuk ndodhin brenda natës, kërkojnë kohë.Steve Jobs
  5. I vetmi limit për arritjet e së nesërmes, janë dyshimet e së tashmes.Franklin Roosvelt
  6. Shumë nga dështimet në jetë ndodhin nga njerëz që u dorëzuan duke mos ditur se sa pranë suksesit ishin.Thomas Edison
  7. Luftëtari i suksesshëm është një njeri mesatar por i fokusuar.Bruce Lee
  8. E vetmja mënyrë për të filluar është të heqësh dorë nga të folurit dhe të fillosh ta bësh.Walt Disney
  9. Ka dy tipe njerëzish që do të thonë se nuk mund ta bësh diferencën në botë: ata që kanë firkë të provojnë dhe ata që kanë frikë nga suksesi jot.Ray Goforth
  10. Më mirë të dështosh me origjinalitet, se sa të kesh sukses me imitim.Herman Melville
InFor. Culture

Recent Posts

Njësitë çetnike të Ushtrisë së Mbretërisë Jugosllave kryen gjenocid ndaj 9200 sanxhaklinjve të pafajshëm në shkurt të vitit 1943

Nga Ismet Azizi: Krimi serbo-çetnik në Bihor gjatë kërshëndellave ortodokse! Programin e “Naçertanija” të Ilia…

13 hours ago

Buka më e mirë për rënien nga pesha

Buka është një nga produktet që nuk mungon asnjëherë në shtëpitë tona. Aroma e saj…

18 hours ago

Para Vlorës, flamuri i pavarësisë u valëvit… ku?

Pak orë, na ndajnë nga festa e madhe e pavarësisë së Shqipërisë.  Teksa qyteti i…

18 hours ago

A e largon kafeja dhimbjen e kokës?

Dhimbja e kokës ka efekt ngadalësues për të gjithë organizmin. Njeriu kërkon shpëtim të menjëhershëm…

18 hours ago

​Largoni dhimbjen e kokës pa ilaçe: Përbërësit e fshehtë i kemi të gjithë në shtëpi

Dhimbjet e kokës shpesh nuk shkaktohen nga sëmundje, por nga patogjenë që janë pjesë e…

19 hours ago

Mësoni vitaminat që ju mbrojnë nga COVID-19

Marrja e vitaminave është një nga mënyrat më të  mira për të luftuar çfarëdolloj sëmundjeje.…

19 hours ago