Categories: KAFSHËT

Video e rrallë: Shoqëria në mes të tigrave dhe qenëve (Video)

Kafshët e egra njihen për agresivitetin e tyre ndaj kafshëve tjera e që shpesh herë agresiviteti i tyre në raste mund të manifestohet edhe tek njerëzit. /InforCulture.info

Por, jo cdo herë është e domosdoshme të mendojmë se kafshët e egra janë të rrezikshme për kafshët tjera dhe për njerëzit. Një gjë të tillë na dëshmonë kjo video që kemi sjellur më poshtë, ku janë paraqitur tigrat dhe qenët duke luajtur së bashku. Në këtë video shihet se tigrat dhe qenët nuk ndihen aspak të kërcnuar nga njëri-tjetri.

Në mesin e qenëve janë disa qenë të mëdhenjë dhe disa këlyshë më të vegjël, ndërsa nga lloji tjetër i kfashëve është tigri dhe një tigër më i vogël. Ajo cka është edhe më interesante është se edhe të vegjlit e tyre sillen në të njejtën mënyrë, thjeshtë ndihen shumë të shoqëruar në mes vete dhe dallimi si dy lloje të ndryshme të kafshëve nuk luan aspak rol tek ta. /InforCulture.info

Video: YouTube, Caters Clips

InFor. Culture

Share
Published by
InFor. Culture

Recent Posts

4 arsyet më të zakonshme përse lulet dhe bimët vyshken, ja zgjidhja për çdo problem

Të kujdesesh për bimët e lulet në vazo duket mjaft e lehtë deri në momentin…

4 hours ago

“Shtëpia e Bardhë”, kur u vendos guri i parë i themelit dhe si u vendos ky emër

Ndërtimi i Shtëpisë së Bardhë nisi me gurin e parë të themelit, më 13 tetor…

5 hours ago

Nëse jeni djegur, ja masat urgjente për të mos mbetur shenja

Nëse aksidentalisht jeni djegur me hekur apo ju është derdhur kafeja e nxehtë, duhet të…

5 hours ago

Njerëzit që braktisën shkollën, por ndryshuan botën!

Një nga çmimet më prestigjiozë, që një person mund të marrë në rrugëtimin e jetës,…

5 hours ago

Mbajeni gripin dhe virozat sa më larg vetes duke shmangur këto gabime në të përditshmen tuaj

Moti i paqëndrueshëm, luhatjet e temperaturave, qëndrimi për një kohë të gjatë në ambiente të…

5 hours ago

Kosova në Ilirikun e vitit 1689

Historiani Jahja Drançolli, ka publikuar një pjesë të hartës së Ilirikut, marrë nga atlasi i…

6 hours ago