Categories: KËSHILLA

Kameramani i ‘botës së egër’ nga BBC Gordon Buchanan u gjend në një situatë të rrezikshme me ariun polar (Video)

Gordon Buchanan nga BBC vjen ballë për ballë me një ari të madh polar i prirur të arrijë tek ajo që e nuhatë si një vakt të mirë për tu ushqyer. /InforCulture.info

Videografi Gordon Buchanan ishte në një mision që të vëzhgojë dhe të filmojë një familje të arinjëve polar për një nga projektet e tij të fundit. Kështu që, ai u afrua sa më afër tyre – por një nga arinjtë vendosi të afrohej edhe më shumë.

Në këtë video të ndarë nga BBC Earth, ju mund të shihni momentin e frikshëm kur ariu polar u përpoq të depërtonte në kutinë që ishte future Buchanan për tu mbrojtur derisa ishte duke filmuar. /InforCulture.info

InFor. Culture

Recent Posts

10 vendet më misterioze në botë, ndër to edhe një qytet shqiptar

Janë disa vende në botë që na lejojnë të lidhemi me hyjnoren. Këta janë vende…

1 hour ago

Harta e OKB-së, zbuloni si do të jenë shqiptarët në vitin 2060

Plakja e popullsisë dhe emigracioni do të bëjnë që në vitin 2060, mosha mesatare e…

1 hour ago

10 misteret e fshehura në pikturat e famshme

Arti nuk është vetëm një burim frymëzimi, por gjithashtu një mister i madh. Artistët shpesh…

2 hours ago

“Somenat dita m’u di” (Që me natë dita m’u gdhi)-Kënga e parë dasme arbëreshe e dokumentuar

Të parën këngë dasme arbëreshe e ka dokumentuar Jeronim De Rada, dhe titullohet “Somenat dita…

3 hours ago

Diçka që nuk e dini për zinxhirin e xhinseve tuaja

Le të bëjmë një lojë. Shikoni zinxhirin e xhinseve. Do të lexoni shkronjat YKK. Nëse…

3 hours ago

Nëse e dëgjoni këtë emër gjatë fluturimit, do të thotë se ka një të vdekur në bord

Aeroplanët transportojnë miliona udhëtarë në mbarë botën çdo vit, por gjithashtu ata bartin edhe mijëra…

3 hours ago