6.1 C
Pristina
Wednesday, January 20, 2021
Home KULTURË Shetitje Virtuale në Muzeun Etnologjik “Emin Gjiku” në Prishtinë

Shetitje Virtuale në Muzeun Etnologjik “Emin Gjiku” në Prishtinë

Shumica e muzeve botërore kanë zgjedhur mënyra të ndryshme atraktive për t`iu ofruar qytetarëve argëtim përmes platformave apo fotografive të ndryshme virtuale,shkruan InforCulture.Info

CHwB Kosova, ka ofruar për qytetarët e Kosovës por jo vetëm një mënyrë shumë interesante për t’a “vizituar” Muzeun Etnologjik “Emin Gjiku” që gjindet në Prishtinë.

Në faqen e tyre kanë postuar një vegëz(link) përmes të cilit mund të bëjmë një vizitë virtuale në këtë muze.

Linkun në fjalë po u’a bashkangjisim më poshtë./InforCulture.Info

https://panoxk.s3.eu-central-1.amazonaws.com/EminGjiku/index.html?fbclid=IwAR1IfcISx4OlGRJt6huWIrvyTgI0rAq0yWSEQ2_WtiyEGf9qn5ZROtwlCcI

Postimi i plotë i CHWB Kosova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Shqiptarët në perandori sipas këndvështrimit turk

ANA TJETËR E TË SHIKUARIT /PASKTHIMNë monografinë të tij ‘’Shqiptarët në Perandorinë Osmane’’ studiuesi Nexhip P. Alpan...

Kështjella dardane shumë shtresore e Gërqinës së Gjakovës

Shkruan; Haxhi MEHMETAJKështjella thirret më fjalën e vjetër shqipe Gjytet dhe për herë të parë është identifikuar...

Fotografi të rralla: Gjakova gjatë luftës së dytë botërore, viti 1941

Fotografit jan bërë nga Ottorino Murari dhe gjindën në arkiv të Alberto Castaldini-tNga libri "Palaver: Vita quotidiana in Kosovo: diario fotografico...

Milan Sufflay për kufijtë e shqiptarëve në Mesjetë: Mali i Zi, fëmijë i llastuar i Shqipërisë

Etnosi i shqiptarëve është i një lashtësie të madhe dhe me këmbëngulje (vitale) në Ballkan. Për më shumë se njëmijë vjet e...

Recent Comments