Categories: SHKENCË/TECH

TikTok zoton 375 milionë dollarë kundër COVID-19

Aplikacioni i famshëm TikTok ka njoftuar se ata janë duke zotuar 375 milionë dollarë për të ndihmuar në luftimin e shpërthimit të COVID-19, kjo shumë përfshin një fond prej 250 milionë dollarësh për të mbështetur punëtorët mjekësorë.

Ata gjithashtu do të dhurojnë 25 milionë dollarë për organizatat më të mira dhe më të besueshme dhe gjithashtu 100 milionë dollarë tjera si kredi për reklama ndaj bizneseve.

Ju mund të mësoni më shumë informacion në lidhje me planet e TikTok për të ndihmuar në luftimin e shpërthimit të koronavirusit në linkun mëposhtë.

https://newsroom.tiktok.com/en-us/our-commitment-to-covid-19-relief-efforts

In For Culture

Recent Posts

Pse gjithmonë stjuardesat na presin në aeroplan me duar pas shpinës?

Ju mund të keni vënë re se kur hipni në një aeroplan, stjuardesat e fluturimit…

12 hours ago

Çfarë nuk na mësojnë autoshkollat?

Disa njerëz besojnë se je i sigurtë kur udhëton me makinë nëse di sinjalistikën rrugore,…

12 hours ago

Historia e familjeve të njohura shkodrane

Studiuesi tiranas, Dr. Adrian Papajani, përmes një analize serioze dhe shkencore, ka bërë një kronikë…

13 hours ago

Asnjë mjek s’e kuptonte origjinën e sëmundjes së saj, 18-vjeçarja studion mjekësi dhe diagnostikon veten

Asnjë mjek s’e kuptonte origjinën e sëmundjes së saj, 18-vjeçarja studion mjekësi dhe diagnostikon veten…

13 hours ago

Korça dhe kinematë e viteve ’30

Nga Juliana Dhimitri Korça ka qenë një nga qytetet e para në Shqipëri me kinema.…

13 hours ago

Në këtë qytet të Norvegjisë ndodh diçka e magjishme sa herë që bie nata

Reine ndodhet në ishujt Lofoten të Norvegjisë. Tipari i tij më simpatik janë shtëpitë, kryesisht…

14 hours ago