6.1 C
Pristina
Saturday, January 16, 2021
Home KAFSHËT Adoptimi i kafshëve në kohën moderne(Video)

Adoptimi i kafshëve në kohën moderne(Video)

Një video që është postuar nga faqja ‘Our Plant Daily’ paraqet një Drenushë e cila pret automjetet teksa kalojnë në rrugë afër vendkalimit të këmbsorëve në zebra. Drenusha është shumë e qetë dhe nuk shihet se ka frikë nga dinamika urbane. Ajo pret afër zebrave derisa një automjet rrugor i jep përparsi të kalojë. Kur automjeti ndalet para zebrave Drenusha kalon rrugën. Kjo video është gjiruar në një qytet në Japoni. Për ta parë videon klikoni në linkun më poshtë. /Inforculture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Martesa, fejesa, paja, miqësia, gruaja, burri, të drejtat dhe detyrimet që rrjedhin nga “Kanuni i Lekë Dukagjinit”

Percaktimi e mëndyrët e Martesës.. 28. Percaktimi i Martesës në Kanun.M’u martue më kanun...

Panorama më e bukur në Gjermani e cila shihet nga kjo urë…

Në Gjermani ndodhet një vend me të vërtetë fantastik, ku natyra dhe vepra e njeriut ndërthuren duke krijuar një kryevepër, e cila...

“Nip i Pellazgut, o komb i vjetër! Nga ti më i vjetër nuk ndodhet tjetër!”

Disa thënje nga klerikë fetarë shqiptarë që tërë jetën e tyre i'a kushtuan jo vetëm fesë por edhe çështjes kombëtare! /InforCultutre.info

Raportimet e gabuara për shpalljen e Pavarësisë së Shqipërisë dhe debatet për flamurin, simbolin kombëtar

Simboli ynë Kombëtar, flamuri është përfshirë këto ditë nga një valë debati mbi vërtetësinë e asaj që Shteti shqiptar ka opërdorur si...

Recent Comments