Categories: KËSHILLASOCIALE

QKUK: Përveç larjes së duarve dhe maskave, të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka dal me një apel të ri lidhur me situatën e krijuar për pandeminë Koronavirus.

Në mesin e sugjerimeve preventive për mbrojtje ndaj Koronavirusit, tashmë ka një masë të re që duhet ta praktikoni.

Përveç larjes së duarve dhe maskave, duhet të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi.

”Në mesin e shumë sugjerimeve preventive që keni marrë për mbrojtje ndaj COVID-19, është e preferueshme që për shkak të rezistencës së virusit në ambient të jashtëm pos larjes së duarve dhe maskave të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi”.

In For Culture

Recent Posts

4 arsyet më të zakonshme përse lulet dhe bimët vyshken, ja zgjidhja për çdo problem

Të kujdesesh për bimët e lulet në vazo duket mjaft e lehtë deri në momentin…

13 hours ago

“Shtëpia e Bardhë”, kur u vendos guri i parë i themelit dhe si u vendos ky emër

Ndërtimi i Shtëpisë së Bardhë nisi me gurin e parë të themelit, më 13 tetor…

13 hours ago

Nëse jeni djegur, ja masat urgjente për të mos mbetur shenja

Nëse aksidentalisht jeni djegur me hekur apo ju është derdhur kafeja e nxehtë, duhet të…

14 hours ago

Njerëzit që braktisën shkollën, por ndryshuan botën!

Një nga çmimet më prestigjiozë, që një person mund të marrë në rrugëtimin e jetës,…

14 hours ago

Mbajeni gripin dhe virozat sa më larg vetes duke shmangur këto gabime në të përditshmen tuaj

Moti i paqëndrueshëm, luhatjet e temperaturave, qëndrimi për një kohë të gjatë në ambiente të…

14 hours ago

Kosova në Ilirikun e vitit 1689

Historiani Jahja Drançolli, ka publikuar një pjesë të hartës së Ilirikut, marrë nga atlasi i…

14 hours ago