Ne jemi me fat që jetojmë në një botë moderne ku kemi qasje në shumë studime kërkimore dhe mjekësore. Sidoqoftë, ende nuk kemi zbuluar një trajtim bashkëkohor për kancerin.

Por a keni dëgjuar për vitaminën B17? Në bazë të studimeve dhe kërkimeve të shumta mbi vlerat e saj rezulton se kjo e fundit është një armë që lufton fortë sëmundjen e kancerit.

Le të mësojmë më shumë për vlerat e kësaj vitamine dhe pse konsiderohet si zbulimi më i madh në historinë e kancerit. Kjo vitaminë është shumë më tepër nga sa mendoni që është.

Për më tepër, kjo nuk është një vitaminë fare. Kjo “vitaminë” zakonisht quhet laetrile, amigdalin, purasin dhe laevorotatori. Ai përbëhet nga 2 komponentë kryesorë glukoza dhe cianidi i hidrogjenit. Disa studiues mendojnë se mund të shkatërrojë qelizat e kancerit. Ky sistem punon në një mënyrë që glukoza të hyjë në qelizat e kancerit dhe cianidi dhe benzaldahidi (pjesa tjetër) punojnë në një sinergji dhe shkatërrojnë qelizen.

Kanceri është ai që vret sistemin. Mendohet se cianidi në fakt mund të eliminojë kancerin dhe nuk ka rezultat vdekjeprurës. Natyrisht, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Politika e kancerit është një biznes i çuditshëm. Mbulimi i informacionit të rëndësishëm është gjithashtu tipik. Varet nga ju që të vendosni se çfarë funksionon më mirë për trupin tuaj. Ky artikull nuk është asgjë më shumë se një raport i kërkesave dhe hulumtimeve që janë bërë aktualisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here