Në moshën 31-vjeçare njerëzit shpenzojnë më shumë para. Kjo sipas një studimi të kryer nga kompania ClearScore.

Për studimin e tyre ata intervistuan 3,000 njerëz, dhe një pjesë e mirë e njerëzve kishin shpenzuar më shumë para në këtë moshë.

Por pse?

Në këtë moshë, shumica e njerëzve nisin të shpenzojnë para për gjëra të tilla si: martesa 27%; shtëpi e re 25%; ardhja në jetë e një fëmije 20%; muaji i mjaltit 14%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here