Nuk është me fotoshop. Është një park i vërtetë në formë kitare. Ndodhet në Argjentinë, në rajonin e njohur si Pampas dhe pas saj fshihet një histori prekëse e romantike.

Historia prekëse pas këtij pylli në formë kitare

Këtë pyll e krijoi fermeri Pedro Martin me katër fëmijët e tij. Ata mbollën 7000 pemë selvi dhe eukalipt.

Pylli është i gjatë më shumë se një kilometër.

Historia prekëse pas këtij pylli në formë kitare

Pedro vendosi t’i jepte formën e kitarën në mënyrë që gruaja e tij ta shikonte nga parajsa.

Nuk ka avion e satelit që nuk e kap këtë pamje, që ku i duhet, ndoshta duket edhe nga parajsa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here