Ja disa këshilla për një shëndet të mirë dhe të jesh larg ilaçeve që të jetosh një jetë të lumtur dhe të qetë. Mjekët japin këto këshilla për të gjithë ne dhe ju që te kujdeseni për trupin tuaj.

Ja dhe disa nga këshillat :
Zgjohuni herët dhe bëni ecje në ndonje kodër apo ndonjë vend me pyje për të thithur ajrin e pastër që ata kanë.

Ecni në rërë zbathur sepse kjo ju bën shumë mirë.

Pini ujë nga shishe qelqi dhe ujë të pastër apo burimor.

Frekuentoni ajrin e pastër dhe bëni ushtrime fiziku.

Ecni çdo ditë nga 20 minuta dhe shtojeni nga 10 minuta çdo ditë.

Bjerni në gjumë sa me heret dhe poashtu zgjohuni herët.

Hani sa më shume fruta dhe perime bio.

Bëhuni pozitiv dhe buzëqeshni që të keni një jetë të lumtur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here