Ka disa ushqime që mund të pastrojnë mushkëritë.

Duke i konsumuar ato, ju mund t’i largoni toksinat nga aty dhe të reduktoni kështu shanset për t’u sëmurë nga kanceri.

Më poshtë janë disa nga ushqimet që preferohen t’i keni çdo herë në kuzhinën tuaj.

Xhenxhefili:

Është shumë i fortë për t’i pastruar mushkëritë. Mund ta përdorni në formë të çajit dhe kjo do të i’u ndihmojë të merrni frymë më lirshëm.

Hudhra:

Si qepët ashtu edhe hudhrat përmbajnë qeliza që kanë përbërje anti-kancer. Hudhrat ndihmojnë për t’iu ruajtur nga shumë sëmundje dhe infeksione, madje edhe nga kanceri i mushkërive.

Portokallët:

Përveç faktit se ato janë burim vitaminash, portokallët gjithashtu përmbajnë kriptoksantin e cila ka efekt parandalues i kancerit të mushkërive.

Hithrat:

Hithrat janë plotë përbërje hekuri dhe janë shumë të dobishme dhe mund të përdoren si desifenktant që lufton infeksionet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here