Instagram më në fund po teston një veçori që do t’i lejojë përdoruesit të çaktivizojnë opsionin e leximit të mesazheve.

Në këtë mënyrë, edhe nëse e keni lexuar mesazhin e dikujt, ai nuk do të shohë etiketën “shihet” poshtë mesazhit. Të dy Mark Zuckerberg dhe Adam Mosseri njoftuan këtë veçori në kanalet e tyre të transmetimit.

“Së shpejti, njerëzit do të jenë në gjendje të zgjedhin se kur do t’i lënë të tjerët të shohin kur i kanë lexuar mesazhet e tyre,” tha Mosseri në mesazh.

 

Image

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here