""/

Pa marrë parasysh sa shpenzonit për këtë lojë (zakonisht 5 lekë/numër të zgjedhur), ishte pothuajse e pamundur të fitonit tullumbacen e madhe, e cila ishte objektivi i të gjithëve.

Arsyeja ishte e thjeshtë: Njerëzit luanin për të fituar atë tullumbace të veçantë dhe për këtë arsye nuk kishte asnjë shans që shitësit të lejonin dikë ta fitonte,  përndryshe do të përfundonte loja dhe nuk do të shitej më asnjë tullumbace.

Pra, shitësit gjithmonë e hiqnin numrin 31 nga fleta me të gjithë numrat. ISHTE NJË MASHTRIM! NJË MASHTRIM!

Image

Image

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here