Jahja Drancolli

Aty shohim edhe qytetet e njohura të Kosovës, Prizrenin, Pejën, Mitrovicën dhe Prishtinën. Tërheq vëmendjen këtu fakti që vendin tonë e ndeshim sipas apelativit (konceptit) Kossova, pra Kosova dhe jo Kosovo (dhe Metohija)!

Burimi: Herbert Adams Gibbons, London-New York, The century co., 1916!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here