United Airlines prezanton një të re sistemi të imbarkimit (hyrjes në avion) me përparësi për ata me ndenjëse tek dritaret.

Nëse doni të futeni me prioritet në avion, rezervoni vendet pranë dritares.

United Airlines, duke filluar nga 26 tetori do të zbatojë një proces imbarkimi bazuar në vendin e rezervuar.

Kompania ajrore do të vazhdojë të përdorë një sistem para-bordi për disa klientë, si ata me aftësi të kufizuara, të miturit e pashoqëruar dhe ushtarakët në detyrë.

Pasagjerët do të hyjnë pas klasit biznes. Pra biznesi, do të hyjnë në avion pasagjerët që kanë rezervuar pranë dritares, pastaj ata në sediljen e daljes, në fund ata në qendër dhe në korridor.

Kjo metodë pritet të shkurtojë dy minuta kohë, që për jetën në aeroport janë shumë.

Ekspertët e industrisë thonë se kjo mund të jetë një mundësi për kompanitë ajrore për të kursyer para, për të zvogëluar shanset e vonesave ose potencialisht për të shtuar fluturimet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here