Ja 15 vetitë shëruese të hudhrës

Stimulon aktivitetin e stomakut
Pastron zorrët
Ndalon diarren e shkaktuar nga bakteret
Ndalon dizanterinë (e përdorur në mënyrë rektale)
Relakson dhe fuqizon sistemin nervor
Largon gurët nga veshkat dhe lehtëson dhimbjet e tyre (e përdorur me kos)
Lufton astmën (shurupi nga hudhra)
Ndalon kollën (shurupi nga hudhra)
Lufton arteriosklerozën
Lufton hipertensionin
Ka efekt laksativ
Lufton gripin
Ka efekt antimikrobial
Lufton tifon
Lufton tuberkulozin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here