Sipas një studimi të kryer së fundmi, u tha se bërja e punëve të shtëpisë është e ngjashme me frekuentimin e palestrës.

Pastrimi, fshirja e pulurave, larja e enëve dhe shtëpisë në përgjithësi djegin deri në 2,000 kalori në javë, transmeton “Kosovarja”.


Pastrimi i banjos, pastrimi dhe hekurosja e rrobave, larja e enëve dhe fshirja mund të jenë të barabartë me një paketë ushtrimesh në palestër, e sigurisht që kjo varet se sa të pastër e dëshironi shtëpinë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here