Vala e të nxehtit që gradualisht do të intensifikohet në javën e ardhshme në zonën e vendeve të mesdheut, do të shtrihet në përmasa më normale edhe në vendin tonë. Si rrjedhojë moti do të jetë kryesisht me vranësira të pakta që pritet të shtohen në orët e pasditës, shoqëruar dhe me erëra të lehta deri mesatare kryesisht drejtimesh veri – verilindore.

Temperaturat maksimale do të sillen në mes 32°C – 36°C ndërsa ato minimale në mes 17°C – 21°C.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRKS.ANSA%2Fposts%2Fpfbid0wMmqpoqzSp2fjujKtmiBKyrgAYHNo3JY3b3grqe3sEf7ojGXsU8A8Ak2z9osZhovl&show_text=true&width=500

PR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here