Ka raste që në kuzhinen tuaj të ndodhin incidente të tilla si prerja më thikë ose djegia nga uji i nxehte ose vaji.

Nëse e gjeni ndonjëherë veten në të tilla incidente mos u frikësoni por trajtoni shpejt djegien tuaj me këtë ilaç të thjeshtë që gjendet në shtëpine tuaj.

Nje perdoruese interneti zbuloi këtë ilaç efikas në shtëpi për djegie kur ajo dogji aksidentalisht dorën e saj gjatë gatimit.

Papritmas piruni i saj u rrëzua dhe ra në tenxhere, duke shkaktuar një spërkatje të vogël te lengut te nxehte ne dore.

E befasur dhe me dhimbje, ajo kërkoi shpejt një ilaç per djegie, por mikja e saj e cili ndodhej në kuzhinë gjatë incidentit, i tha asaj se nuk kishte nevojë per ate ilac,por te vendose miell ne doren e saj,dhe ta linte aty per 10 minuta.

Kur kaluan dhjetë minuta, ajo lau dorën e saj dhe pa rezultatet ishin të mrekullueshme, nuk kishte asnjë shenjë djegieje ose flluskash në dorën e saj.

Që atëherë, ajo përdorte vetëm miell për të trajtuar djegiet e saj nga uji i nxehtë ose nga vaji pasi është më efektive se sa duke e lënë dorën e djegur nën ujë të rrjedhshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here