Portali kulturor/historik (ndër të rrallët që nuk përfshihet në artikujt e politikave aktuale, showbizit), Trungu & InforCulture.info ka arritur statistika të larta të lexueshmerisë dhe vizitave në webfaqe. Në mujin e fundit tek Inforculture.info kanë ardhur rreth 700 mijë vizita, ndërsa Reachi i faqeve në FaceBook ka shkuar deri në mbi 1milionë përdorues të FaceBook-ut. Që nga fillimi i vitit 2023 e deri më tani lexueshmeria në Inforculture.info ka arritur mbi 2 milionë vizita.

Si portal kulturor/historik dhe jo vetëm, Trungu & InforCulture vazhdon ta ruaj besnikrinë ndaj natyrës dhe tematikës së portalit, dhe së shpejti do të fillojë me risi të shumta sa i përket artikujve, videove dhe emisioneve me tema të patrajtuara dhe atraktive duke synuar përhapjen në të gjitha trojet shqiptare dhe diasporë.
Të interesuarit për reklamim në hapsirat e Inforculture.info mund të kontaktojnë në :

Tel: +383 49584011 dhe

e-mail: in.forculture.ks@gmail.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here