Jahja Drancolli

Parku Kombëtar Komodo ka shumë më tepër sesa thjesht dragonj. Parku prej 1076 miljesh katrore përfshin disa ishuj të tjerë përveç Komodos, duke përfshirë k;tu Ishullin Rinca, ku mund të gjenden edhe dragonj – dhe mbështet një sërë aventurash të egra. Këtu janë pesë përvoja që do t’ju çojnë përtej strofullit të dragonjve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here