Është shumë e pabesueshme të mendohet se luanët me tërë madhësinë dhe peshën trupore që kanë, mund të ngjiten sipër një peme. Por kjo gjë dëshmohet ndryshe në videon e sjellur më poshtë. Në mënyrë që ata të ngjiten në pemë, së pari ata kanë nevojë për një dozë të motivimit të duhur, i cili zakonisht funksionon me stomakun bosh, dhe gjithçka është e arritshme. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here