A ju ka pickuar ndonjëherë një bletë? Ju djeg për orë të tëra dhe më pas fryhet duke lënë një zonë të madhe të skuqur për ditë të tëra. Por, sado e keqe që të duket, është në fakt bleta ajo që merr pjesën më të keqe të këtij pickimi, sepse disa minuta pasi te pickon, ajo ngordh. Por pse një kafshë do të kishte një mekanizëm të tillë vetëmbrojtës? Është më vdekjeprurëse për të sesa për gjallesën që po sulmon. Kjo nuk ka kuptim. Epo ka shumë më tepër rreth këtij mekanizmi mbrojtës kamikaz sesa bie në sy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here