Biologët thonë se pemët janë qenie sociale. Ato mund të numërojnë, të mësojnë dhe të mbajnë mend. Ata ushqejnë me gji anëtarët e sëmurë, paralajmërojnë njëri-tjetrin për rrezikun duke dërguar sinjale elektrike nëpër një rrjet kërpudhash dhe për arsye të panjohura, mbajnë gjallë trungjet e lashta të shokëve të prerë gjatë për shekuj duke i ushqyer me një zgjidhje sheqeri përmes rrënjëve të tyre. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here